Vandaag precies 2 jaar geleden ben ik van start gegaan met 1 deelnemer en kijk nu 2 jaar verder hoe we ervoor staan!?

Inmiddels ontvangen we dagelijks deelnemers op onze boerderij. We zijn de afgelopen 2 jaar ontzettend gegroeid en niet alleen in deelnemers. Ook onze boerderijdieren en activiteiten zijn flink uitgebreid. Iedere dag genieten wij met onze deelnemers van de varkens, de koeien, de kippen en wat er nog meer rond dartelt op ons erf.

Zingeving, je nuttig en gehoord voelen, dat willen we allemaal. Bij Erve de Poll ervaren deelnemers dat ze van waarde zijn, dat ze een zinvolle bijdrage kunnen leveren aan het dagelijkse bestaan op de boerderij. Ons erf maar ook de woonkamers, de woonkeuken en deel bieden een veilige plek voor deelnemers met dementie. Een paar dagdelen per week het ‘gewone’ boerenleven ervaren, net als vroeger.

Het blijft prachtig om te zien dat iets, dat begint met een eenvoudig idee, kan uitgroeien tot een prachtig bedrijf. Hier zijn we ontzettend trots op!

Vandaag geen grote party maar een bescheiden intern feestje. We blikken terug op de afgelopen 2 jaar en staan even kort stil bij de metamorfose die we hebben ondergaan.

Terug naar het overzicht