Het Jachthuis

In februari 2024 gaan wij beginnen met onze tweede locatie in het voormalige Jachthuis van Abraham Capadose aan de Oostermaatsdijk in Okkenbroek.
Deze oud-president-commissaris van de Koninklijke Olie kocht omstreeks 1900 een groot gedeelte van het Oostermaet als jachtgebied. Hij liet in 1907 de twee jachthuizen bouwen en plantte rododendronstruiken om het wild schuilgelegenheid te bieden. Het huis is in de loop der jaren verder uitgebreid en gemoderniseerd. Het is nu van alle gemakken voorzien. Het oorspronkelijke gedeelte, zoals in opdracht van Abraham Capadose is gebouwd, is nog steeds goed herkenbaar. Hier vind je de sfeervolle zitkamer, voorzien van een sfeervolle houtkachel.

Bostuin

Het huis ligt vrijstaand aan de bosrand en heeft hierdoor een enorme bostuin. Terwijl de vogels fluiten kun je met een beetje geluk de reetjes zien drinken bij de bosvijver.

We zijn een samenwerking aangegaan met Rob en Andrea te Wierik. Zij verhuren dit mooie huis in het weekend en in de vakanties. Wij zijn heel blij dat wij er de overige dagen mogen zijn met onze deelnemers. Op deze fantastische plek kunnen wij nog meer deelnemers een mooie dag bezorg